top of page
Keresés

A Tridium közösség átlépte az 1 milliós határt a telepített eszközeivel

Frissítve: 2022. szept. 7.

Egy újabb remek hírt szeretnénk megosztani Önökkel. Már több mint 1 millió telepített Niagara eszköz teljesít szolgálatot világszerte. Ez a mérföldkő nem csak az adatpontok tekintetében jelentős, de megerősíti a Niagara pozícióját az épületautomatizálásban, és bizonyítja a Niagara közösség rátermettségét és erejét.

"1995 -től kezdve a Tridium és a Niagara társadalom forradalmian nyitott termékekkel és egyedi üzleti modellel rázta fel az épületautomatizálás piacát. A Niagara bevezetése óta eltelt évtizedek egybeestek a kereskedelmi épületekben és ipari környezetekben szolgáló operatív technológia és a vállalati információtechnológia konvergenciájával.


A Tridium által 16 év alatt elért 1 millió Niagara példány eredménye is azt bizonyítja, hogy a befektetett energia és a kitartás kifizetődő. A régi Niagara közösség tagjai osztoznak a Tridium izgalmában az 1 millió példány felett, és közzétették saját észrevételeiket is:


Michael Johnston, a CBRE Solutions Architect Team vezetője a LinkedIn -en: „Az R2 verzió óta dolgozom a Niagarával. 2003 -ban annyira forradalmi volt, hogy hihetetlen, hogy mit engedett meg nekem. Közel két évtizeddel később megjelent az AX és az N4, valamint a Niagara fejlesztői közösség által megalkotott nagyszerű fejlesztések és kiegészítők. Várom, hogy a következő millió példány részese lehessek! ”


„Több mint 20 éve dolgozom a Niagarával. Annak ellenére, hogy sokan mások azt állítják, hogy jobbak, nincs semmi hasonló. Valójában kifizetődő Tridium Niagara kereskedőnek lenni” - mondja Chris Cassidy, a Premiair Automation & Controls igazgatója.


„A Niagara Software képezi üzletünk gerincét. A Leapnél rendszerintegrátorként kezdtük utunkat, majd fejlesztői partnerként végeztünk. Ma olyan Niagara illesztőprogramokat kínálunk termékeinknek, mint az Elitedali™ és a WebSMS for Niagara. Mindig hittünk a nyitottságban, az átjárhatóságban és a konvergenciában. A Niagara szoftvert használva azt tudjuk teljesíteni, amit hiszünk és ígérünk ügyfeleinknek. Büszke Niagara partner vagyunk ” - írja Sudhir Patil, a Leap Info Systems alapítója.


A SmartNode Kft. 2018 szeptembere óta látja el a Tridium Niagara disztribúciós feladatait Magyarországon. Ezalatt a rövid idő alatt több mint 400 db Niagara rendszert telepítettek és helyeztetek üzembe a rendszerintegrátor partnereink. A Tridium Niagara rendszer által biztosított technológiai újjítások és megoldások új üzleti lehetőségeket biztosítottak a partnereink számára, mely segíti Őket a hosszútávú stabil fejlődésükben.



A Tridiumhoz hasonlóan mi is szeretnénk megköszönni Niagara közösségünknek az értékes partnerséget. Reméljük, hogy a közeljövőben együtt fogjuk tudni megünnepelni a Niagara 2 milliós mérföldkőjét.


(Forrás: Tridium, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!



További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



20 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Cégadatok

SmartNode Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 4030 Debrecen, Lándzsa u. 21.

Bemutató terem és iroda: 4030 Debrecen, Lándzsa utca 19.

Telefonszám: +36 52 226 922, +36 30 160 8900

Nyitvatartás: Hétköznapokon 8-16 óráig

Email: info@smartnode.hu

Adószám: 25140354-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-026732

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 BY EZ ELECTRONICS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

bottom of page