top of page
Keresés

Elérhető a Niagara 4.10

Frissítve: 2022. szept. 7.

A Niagara 4.10-ben most még több új, és továbbfejlesztett funkció található, amelyek még inkább segítik az ügyfeleket sikereik elérésben. A legnagyobb vállalati felhasználóktól a kisebb épülettulajdonosokig minden Niagara 4 végfelhasználó közvetlenül elérheti, elemezheti és kezelheti működési adatainak széles skáláját személyre szabott és biztonságos módon.

Újdonságok a Niagara 4.10-ben:

• Rendszeradatbázis támogatás a címkealapú PX számára: A Niagara 4.6-ban bevezetésre került a Rendszeradatbázis, amely jelentősen csökkenti a távoli station-ök Supervisor-ba történő integrálásának idejét Niagara Network-ön. A Niagara 4.9-ben megjelent a tag-alapú PX-összerendelést, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy az egyszer már elkészített grafikát, könnyedén újra felhasználhassák a különböző station-ökön. A Niagara 4.10 ezt a két hatékony megoldást ötvözi ahhoz, hogy csökkentse a a vállalati rendszerek összeállításával eltöltött időt és lehetőséget nyújtson arra, hogy egy még értékesebb megoldást tudjon biztosítani ügyfelei számára

• Javított grafikai teljesítmény a JACE kontrollereken: Használja az új UxMedia típust a grafikák betöltési idejének csökkentéséhez és azonnali visszajelzéshez az értékek változásáról. A Niagara 4.10-be épített migrációs eszközzel könnyedén átalakíthatja a meglévő PX grafikákat, hogy a mai böngészőszabványokhoz legjobban illeszkedő felhasználói felületet készíthessen.

• Videomegfigyelő megjelenítő: A Niagara 4.9 számos fejlesztést hozott a videofeldolgozási lehetőségeket tekintve (riasztások, HTML5 nézetek, élő és rögzített videók megjelenítése böngészőben vagy mobilon). A Niagara 4.10-ben folytatódik a funkcionalitás kiépítése azáltal, hogy frissítésre kerül a „Surveillance Viewer”, ezzel lehetővé téve a videoelrendezések beállítását és mentését, valamint azt, hogy bármelyik videófolyamra kattintva megtekinthesse az adott kamera képét.

• HTML-5 Tag Manager: Az új HTML-5 Tag Manager modern és intuitív dizájnt kínál, amely hatékonyabb általános címkézési munkafolyamatot tesz lehetővé. Olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a böngészőn keresztüli tömeges címkézés, a környezetfüggő címkézés, a közvetlen és alapértelmezett címkék zökkenőmentes megtekintése, az összes címke exportálása egy táblázatba sablonok készítéséhez és a folyamatos kezeléshez, drag-n-drop funkciók, és még több további lehetőség!


• Tömeges tanúsítvány-aláíró eszköz: Egy új Workbench eszköz, amely javítja a tanúsítvány-aláírás élményét. Mostantól aláírhat egy vagy több tanúsítványt egyszerre, ugyanazzal a tanúsító hatósággal (CA), illetve generálhat PKCS7 formátumú aláírt tanúsítványokat is a böngészőkkel való kompatibilitás érdekében

• MQTT frissítések: A JWT-hitelesítést (Google) lehetővé tevő új MQTT hitelesítő zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a Google-Cloud alapú alkalmazások számára.

• ACE (Asynchronous Control Engine) a harmadik féltől származó hardveren: Az eredetileg 4.8-ban megjelent, Edge 10-hez készült ACE determinisztikus motor immár harmadik féltől származó gyártók számára is elérhető, hogy a Niagara keretrendszeren alapuló saját vezérlőikbe is beépíthessék őket.


• Supervisor Edge licencelési séma a NiagaraNetwork kapcsolatok esetén: egy új licenszelési séma került bevezetésre, amely az edge eszközökkel kapcsolatos. Az új frissítésnek köszönhetően mostmár akár egyszerre 10 db MAC36 vagy EDGE10 eszköz is csatlakoztató Niagara Networkon keresztül úgy, hogy az csak 1 db eszköznek felel meg a Supervisor eszközkapacitását tekintve.


 

Niagara 4.10 - Megelőző béta fázis:

5 kulcspartner bevonásával a világ több pontján 218 752 üzemóra - 89 db Jace 8000 13 149 üzemóra - 6 db Supervisor 4 919 üzemóra - 2 db Edge10

 

Vállalati biztonsági újdonságok a Niagara 4.10-ben:


• A Niagara Enterprise Security 4.10 elhozza a legfrissebb Niagara verzióban a legújabb kiberbiztonsági és vizuálizációs fejlesztéseket. A verziófrissítések szoftver-karbantartási megállapodás vásárlásával vagy aktív szoftver-karbantartási szerződéssel érhetők el.


• A PhotoID megjelenítő frissítése mostantól HTML5-öt használ a böngészőben megjelenített felhasználói felületen. A PhotoID lehetővé teszi a rendszerben tárolt fénykép összehasonlítását egy élő videón lévő személy arcképével. Ez még több biztonságot nyújthat a különösen érzékeny-, vagy magas biztonsági szintet igénylő területeken.


(Forrás: Tridium)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!



További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



20 megtekintés

Cégadatok

SmartNode Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 4030 Debrecen, Lándzsa u. 21.

Bemutató terem és iroda: 4030 Debrecen, Lándzsa utca 19.

Telefonszám: +36 52 226 922, +36 30 160 8900

Nyitvatartás: Hétköznapokon 8-16 óráig

Email: info@smartnode.hu

Adószám: 25140354-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-026732

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 BY EZ ELECTRONICS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

bottom of page