top of page
Keresés

A hatékonyság maximalizálása: 7 legfontosabb előnye az Eplan makrók használatának - Különleges lehetőség!


Szeretnénk felhívni a figyelmet egy izgalmas lehetőségre. A közös együttműködés sikerességéért és a projektek egyszerűbb megvalósítása érdekében, örömmel hozzáférést biztosítunk a TRIDIUM, iSMA és SfAR makróinkhoz, amiket az EPLAN használata során tudnak igénybe venni.


1. Mi is ez valójában?


Az EPLAN makró lényegében egy vázlatterv vagy egy teljes projekt előre definiált része, amely későbbi újrafelhasználás céljából elmenthető. Egy adott áramkör vagy alkatrész sablonként vagy szabványosított ábrázolásaként szolgál. 


2. Előnyök: 


Az EPLAN makrók számos olyan előnyt kínálnak, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb és szabványosabb villamos tervezési folyamatokhoz:


  1. Időmegtakarítás:  A makrók lehetővé teszik a tervezők számára, hogy újra felhasználják a kapcsolási rajzok szabványosított szakaszait vagy egész projekteket, ami jelentős időmegtakarítást jelent.

  2. Konzisztencia és szabványosítás: A makróként létrehozott szabványosított szakaszok fenntartják az egységes elrendezést, szimbólumokat és dokumentációt, csökkentve a hibák valószínűségét, és megkönnyítve a csapattagok és az érdekelt felek számára az értelmezést. 

  3. Csökkentett hibalehetőség:  A kapcsolási rajzok szakaszainak másolásos beillesztése hibákat okozhat, különösen, ha módosításokra van szükség. A makrók ezzel szemben előre definiált sablonokként szolgálnak, amelyek következetesen újrafelhasználhatók a hibák véletlen megkettőzésének kockázata nélkül.

  4. Testreszabhatóság: A tervezők a makrókat úgy módosíthatják, hogy azok megfeleljenek a projekt egyedi követelményeinek, miközben megtartják a mögöttes szabványosítást. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a különböző tervezési igényekhez való hatékony alkalmazkodást a következetesség feláldozása nélkül.

  5. Javított együttműködés: A szabványosított makrók javítják a csapattagok közötti együttműködést azáltal, hogy közös keretet biztosítanak a tervezési elemek számára. A tervezők könnyedén megoszthatják és újrafelhasználhatják a makrókat egy csapaton belül vagy különböző projektekben, elősegítve a zökkenőmentes együttműködést és a tudásmegosztást.

  6. Hatékony dokumentáció: A makrók átfogó dokumentációt tartalmazhatnak, például leírásokat, paramétereket és használati utasításokat.

  7. Könnyű frissítések: Ha a tervezési szabványok vagy követelmények megváltoznak, a könyvtárban lévő makrók frissítése biztosítja, hogy az adott makró összes példánya a meglévő projektekben automatikusan frissüljön.

3. Mit tartalmaz a csomag?


  1. többpólusú PLC rajz, csatlakozó áttekintés, kapcsolószekrény elrendezés,

  2. telepítési utasítások képekkel illusztrálva,

  3. a legújabb modulokkal kiegészítve, mellékelt tervezési segédlet (videó, PDF leírás) a használatukhoz.



Vegye fel velünk a kapcsolatot és máris hozzáférést biztosítunk a fent említett TRIDIUM, iSMA és SfAR makróinkhoz!


Amennyiben további információra van szüksége a makrókkal kapcsolatban, keressen Bennünket bizalommal! Örömmel állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk a kérdésekre.


(Forrás: Eplan, SmartNode Kft, Freepik)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek Minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



49 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Cégadatok

SmartNode Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 4030 Debrecen, Lándzsa u. 21.

Bemutató terem és iroda: 4030 Debrecen, Lándzsa utca 19.

Telefonszám: +36 52 226 922, +36 30 160 8900

Nyitvatartás: Hétköznapokon 8-16 óráig

Email: info@smartnode.hu

Adószám: 25140354-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-026732

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 BY EZ ELECTRONICS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

bottom of page