top of page
Keresés

Új lehetőségek, izgalmas frissítések! Ismerje meg az ISMAControlli újdonságait!

Az iSMA CONTROLLI 2009 óta a Niagara Framework-alapú megoldások nyújtásának élvonalába tartozik, és a piac vezető szolgáltatójaként van jelen. A Tridiummal való szoros együttműködés lehetővé tette, hogy olyan személyre szabott megoldásokat nyújtsanak, amelyek pontosan megfelelnek az ügyfelek egyedi igényeinek.



1. iC Workbench és iC Extension Pack


1. iC Workbench

A felhasználói élmény további javítása érdekében örömmel mutatjuk be az iC Workbench-et. Ezt a nagy teljesítményű programozó- és kezelőeszközt kifejezetten a Niagara 4 számára tervezték, és olyan funkciók átfogó csomagját kínálja, amelyek megkülönböztetik a többitől. Az iC Niagara Workbench számos dedikált iSMA CONTROLLI segédprogramot, modult, illesztőprogramot és grafikus csomagot tartalmaz, valamint a MAC36NL és MAC36PRO eszközökhöz tartozó támogatási csomagokat. Ezek a fejlesztések nélkülözhetetlen eszközzé teszik a programot azon szakemberek számára, akik javítani és optimalizálni szeretnék a különböző méretű épületek automatizálási és vezérlőrendszereit.



Az iC Workbench-et a Niagara által támogatott iSMA CONTROLLI épületirányítási rendszereket fejlesztő rendszerintegrátorok számára kínáljuk. Támogatja a MAC36 vezérlők, Multiprotokoll I/O modulok, RAC18-IP, FCU és AAC20 vezérlők integrálását és kezelését. Ez az eszköz lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára az átfogó épületautomatizálási rendszerek hatékony konfigurálását és karbantartását, biztosítva a különböző eszközök és protokollok zökkenőmentes működését és vezérlését.



2. iC Expansion Pack

Bővítse a Niagara Workbench-et iSMA CONTROLLI szoftvertermékekkel egy külön telepítő varázsló segítségével. Az iC Niagara Expansion Pack egy átfogó megoldás a harmadik féltől származó Workbench bővítésére iSMA CONTROLLI segédprogramokkal, modulokkal, illesztőprogramokkal és grafikus csomagokkal, valamint MAC36NL és MAC36PRO támogatási csomagokkal.




2. Niagara 4.10.7 és 4.13.2 támogatás MAC36 vezérlőkön!



Hibrid IoT-vezérlők: MAC36PRO és MAC36NL frissítést kapnak az új Niagara-verziókra egy vadonatúj iC Niagara Expansion Pack telepítővarázslóval és egy dedikált iC Workbench-el két változatban:

  • 4.10.7

  • 4.13.2

Ez biztosítja, hogy mindkét vezérlő teljes mértékben kompatibilis legyen a Long-Term Support (LTS) 4.10.7 és a legújabb támogatott 4.13.2 verzióval. Az új telepítőcsomagok célja, hogy javítsák a felhasználói élményt az iSMA CONTROLLI termékek Niagara környezetben történő használata során.



3. nEE OS 1.5 BACnet fejlesztések és frissítések


A legújabb verzió támogatja a többállapotú (Multistate), bináris (Binary) és analóg (Analog) ütemezéseket a BACnet hálózaton. A BACnet menedzsment lehetővé teszi, hogy jelszót állítsunk be a BACnet Device Communication Control szolgáltatáshoz.


iC Tool 1.5


Az új verzió támogatja az nEE OS 1.5-öt, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy értékeket tartalmazó komponenseket másoljon és illesszen be a vezérlők között.



4. AAC20 Firmware 6.4 és vizualizációs webszerver frissítés











  • BACnet pontok felfedezése

  • Aktív riasztások számláló komponens

  • A PID szabályzás új implementációja

  • Monostabil üzemmód az LCD kijelzőn




  • Legfeljebb 10 webes felhasználó, különböző hitelesítő adatokkal és hozzáférési szintekkel.

  • Téma színének testreszabása

  • Új, világos téma

  • Enum változók



4. Univerzális AHU alkalmazás az AAC20 vezérlőkhöz


Az AAC20 vezérlő univerzális alkalmazása a különböző szellőzőrendszerekhez, amelyek vízmelegítőket, vízhűtőket, párásítókat, hőcserélőket és keverőcsappantyúkat tartalmaznak. Konfigurálható az LCD-szintről, webszerverről, a BACnet IP/Modbus TCP protokollon keresztül vagy az iC Tool segítségével.




Ha felkeltettük érdeklődését az új, innovatív ISMAControlli-s megoldásokkal kapcsolatban, akkor Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Örömmel állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk a kérdésekre.


(Forrás: IsmaControlli, Tridium, SmartNode Kft, Freepik)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek Minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



46 megtekintés

Comments


bottom of page