top of page
Keresés

Korszerűsítse irodáját IoT-vel: Energiahatékony monitorozás irodai környezetben



Ha a beltéri munkaterületre gondolunk, számos különféle elképzelés az eszünkbe juthat, például tárgyalótermek, HVAC-rendszerek, szűrőberendezések, esetleg egyéb elektronikus rendszerek. A helyzet azonban az, hogy az emberek többsége a munkahelyi környezetet gyakran figyelmen kívül hagyja, csakúgy, mint a teljesítményt befolyásoló tényezőket. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy hogyan is használhatjuk hatékonyan az IoT-eszközöket - az AM107 levegőminőség érzékelő például monitorozásra használatos irodai környezetben, de hozzájárul a komfortérzet és a munkavégzés hatékonyságának növeléséhez is.


Éljen az alacsony költségű telepítés adta lehetőségekkel!

Tekintse át, miként is segíti a beltéri felügyeletet és járul hozzá a közérzet javításához az alábbi eszköz:

A LoRaWAN®-alapú AM107 speciálisan a légszennyező anyagok és a fénymennyiségre vonatkozó adatok mérésére szolgál.


Hőmérséklet/páratartalom monitorozás

Az AM107 lehetővé teszi a hőmérséklet és a páratartalom monitorozását és kezelését az irodákban a megfelelő közérzet és komfort elérése érdekében.

Emellett az AM107 érzékelő segíthet a HVAC rendszerek automata be- és kikapcsolásában egy digitális bemeneti és kimeneti interfészekkel rendelkező LoRaWAN® vezérlőn keresztül, a Milesight IoT Cloud platformban lévő trigger beállításoknak megfelelően.


Fényerőszabályozás

A természetes fényt kihasználva optimalizálhatja világítási rendszerét, hogy az a megfelelő időben elegendő fényt nyújtson Önnek. A megfelelő fényerő nemcsak enyhíti a szem fáradékonyságát, hanem az esetleges hibák elkövetésének valószínűségét is jóval lecsökkenti.



Mozgásérzékelés (PIR)

A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően akár egy tárgyalóterem foglaltságát is meg tudja határozni. Az AM107 egyúttal energiatakarékos is, mivel ha nem érzékel mozgást, lekapcsolja a világítást.


A levegő frissességének mérése

A légszennyező anyagok azonnal és közvetlen módon hatnak Önre és a környezetére, főként a szén-dioxid és az illékony szerves vegyületek. Az AM107 készülékre azonban bátran számíthat, hiszen folyamatosan szemmel tudja tartani a légszennyező komponenseket az "air monitoring" rendszernek köszönhetően.

A beltéri környezetfelügyelet hatékonyabb optimalizálása érdekében UG65 LoRaWAN® gateway és a Milesight IoT Cloud alkalmazása is javasolt.


A Milesight IoT eszközök használatával:

Ezek a smart office-ok úgy vannak kialakítva, hogy Önnek a kisujját se kelljen megmozdítania ahhoz, hogy hatékony légkört tudjon teremteni. A PIR mozgásérzékelőkből kiolvasott értékek a világításvezérlésben segítenek, hiszen automatikusan kapcsolják fel a lámpákat, ha egy alkalmazott belép az irodába.

Éljen az AM107 szenzor hőmérséklet-, páratartalom-, világítás és levegőminőség adta megoldások lehetőségeivel és szabályozza a HVAC rendszereket igényeinek megfelelően. Így többé senkinek sem kell majd a fülledt irodai levegőben dolgoznia!

A beltéri környezetfelügyelet hatékonyabb optimalizálása céljából az UG65 LoRaWAN® gateway és a Milesight IoT Cloud alkalmazása is javasolt.

A "Milesight Smart Office Environmental Monitoring Solution" számos hasznos információt tartogat még az Ön számára. Az adatok a Milesight IoT Cloud rendszeren keresztül ellenőrizhetők, hiszen az összes adat egyszerre történő kezelésének köszönhetően Ön gyors áttekintést és összefoglalót kaphat az iroda aktuális állapotáról.



(Forrás: Milesight, SmartNode Kft)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



107 megtekintés

Cégadatok

SmartNode Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 4030 Debrecen, Lándzsa u. 21.

Bemutató terem és iroda: 4030 Debrecen, Lándzsa utca 19.

Telefonszám: +36 52 226 922, +36 30 160 8900

Nyitvatartás: Hétköznapokon 8-16 óráig

Email: info@smartnode.hu

Adószám: 25140354-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-026732

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 BY EZ ELECTRONICS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

bottom of page