top of page
Keresés

Loxone Showroom – Az épületautomatizáció élménye


Cégünk nemrégiben új irodába költözött. Azon túl, hogy az egész telephelyre kiterjedően Loxone eszközöket telepítettünk, kialakítottunk egy speciális úgynevezett "Showroom" helyiséget is. Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek az épületautomatizáció és okosotthon technológiák csodálatos világát, amelyek a mindennapi életet könnyebbé, kényelmesebbé és energiahatékonyabbá tehetik.


Mi is az a Loxone?


Loxone
Forrás: www.loxone.com


A Loxone egy vezető vállalat az épületautomatizáció terén, és rendszerint az okosotthon technológiák zászlóshajója. Ennek révén a világítás, fűtés, hűtés, szellőzés, árnyékolás és még sok más automatizálható folyamat egyetlen egyszerű, ám intelligens rendszerben összpontosul.


A Loxone Showroom Élmény


Lépjen be a Loxone Showroom-ba és élvezze a testreszabottságot! Az elegánsan kialakított tér bemutatja, hogyan lehet épületautomatizációval és az okosotthon eszközökkel forradalmian új módon befolyásolni az életünk minőségét és növelni a komfortérzetünket.


Fedezze fel az alábbi lehetőségeket


Világítás és hangulatok: Tapasztalja meg, hogyan változtathatja az egyes helyiségek hangulatát és atmoszféráját egyetlen gombnyomással. Az intelligens világítás rendszer segítségével könnyedén válthat a világítási képek között.


Energiahatékonyság: Ismerje meg, hogyan képesek az okosotthon eszközök csökkenteni az energiafogyasztást anélkül, hogy kényelmét és életmódját bármilyen módon korlátoznák.


Biztonság: Ismerkedjen meg a Loxone biztonsági megoldásaival, amelyekkel otthona vagy irodája mindig a legmagasabb védelemben részesül. Értesüljön mindenről, ami történik, bárhol is tartózkodik.


Automatizálás: Tekintse meg, hogyan működnek együtt az eszközök az intelligens automatizálás érdekében, például az időjárás és jelenlétérzékelők használatával.


Megélés: Nem csak láthatja és hallhatja, hanem tapasztalhatja is! Próbálja ki az eszközöket saját maga, és élje át, milyen egyszerű és intuitív azok használata.


THE 360° SMART HOME
Forrás: www.loxone.com


Várjuk Önöket szeretettel új bemutatótermünkbe, hogy együtt fedezzük fel, hogyan válhat az otthona vagy irodája egy élettel teli, energiahatékony és kényelmes környezetté a Loxone eszközeivel. Hagyja, hogy az épületautomatizáció és az okosotthonok lenyűgözzék Önt, és tegye életét egyszerűbbé, élvezetesebbé és modernebbé!

Amennyiben kérdése merül fel, kérjük ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel állunk rendelkezésére az új Loxone Showroomról vagy bármely más termékünkről és szolgáltatásunkkal kapcsolatos információval.


Üdvözlettel,

SmartNode csapata


 

Bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



55 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Cégadatok

SmartNode Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 4030 Debrecen, Lándzsa u. 21.

Bemutató terem és iroda: 4030 Debrecen, Lándzsa utca 19.

Telefonszám: +36 52 226 922, +36 30 160 8900

Nyitvatartás: Hétköznapokon 8-16 óráig

Email: info@smartnode.hu

Adószám: 25140354-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-026732

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 BY EZ ELECTRONICS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

bottom of page