top of page
Keresés

Szerezze be a teljes OSSNiagara Driver csomagot ingyenesen!

Különleges lehetőséggel érkeztünk...Most ingyenesen elérhető az OSS Niagara Driver csomag! Alkalmazzon fejlett Niagara4 integrációkat és kezelje egyszerűen adatait! Ezáltal is növelve projektjei hatékonyságát! Keressen fel Minket és Mi segítünk!




5 érv az OSS modulok használata mellett:


1. Könnyű integráció és adatkezelés


Az OSS Driverek lehetővé teszik az adatgyűjtést és integrációt különféle forrásokból, mint például REST API-k, MQTT üzenetek és FTP fájlok. Ez megkönnyíti az IoT eszközök és felhőszolgáltatások összekapcsolását a Niagara 4 rendszerrel​.


2. Automatizált Feladatok


A driverek, mint például az ossStationBackup, automatikus biztonsági mentéseket tesznek lehetővé, így minimalizálják az emberi beavatkozás szükségességét és biztosítják az adatok biztonságát.



3. Rugalmas és Hatékony Adatfeldolgozás


Az ossEasyHistoryExport driver segítségével egyszerűen exportálhatók Niagara naplózásait CSV formátumban, ami megkönnyíti az adatelemzést és jelentéskészítést​.




4. Széleskörű Protokolltámogatás


Az OSS Driverek számos ipari protokollt támogatnak, így biztosítják a különböző eszközök és rendszerek közötti kompatibilitást és interoperabilitást.



5. Egyszerű Használat és Dokumentáció


A driverek részletes dokumentációval és felhasználói útmutatókkal rendelkeznek, ami megkönnyíti a telepítést és használatot. Az OSS termékekhez tartozó támogatás is segíti a felhasználókat a problémák gyors megoldásában.



Az OSS driverek tehát jelentősen javítják a Niagara 4 platform funkcionalitását, rugalmasságát és hatékonyságát, ezáltal egy értékes és megbízható eszközt biztosítva a modern épületirányítási rendszerek számára.​


Nézzük át milyen Driverek-ről van szó és milyen lehetőségek rejlenek bennük:


1. ossEasyAPI


2. ossEasyMQTT


3. ossRestAPI


4. ossFTP


5. ossEasyHistoryExport

6. ossWebHook


7. ossTeamsTools


8. ossStationBackup


9. ossBatchFacets


10. ossChirpManager


11. ossTeltonikaSMS


Összességében a teljes OSS Niagara Driver csomag beszerzése jelentősen növelheti a fejlesztők produktivitását és a rendszerintegráció hatékonyságát, miközben csökkenti a költségeket és az időráfordítást.


Ha felkeltettük érdeklődését az OSS Driverek iránt, akkor Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Amennyiben további információra van szüksége, keressen Bennünket bizalommal!

Örömmel állunk rendelkezésére, hogy válaszoljunk a kérdésekre.


(Forrás: One Sightsolutions Ltd, SmartNode Kft, Freepik)

 

Bármilyen kérdéssel keressenek Minket bizalommal!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és legyen szerződött partnerünk, hogy még több értékes információval gazdagodjon. Partnereink számára további technikai hírleveleket, programozási segédleteket és kész sablonokat biztosítunk az általunk értékesített legtöbb eszközhöz.


További, az Önök számára hasznos eszközöket talál az alábbi linkek egyikére kattintva:



52 megtekintés

Comments


bottom of page